Nicole & Fleur

Wij zijn Nicole & Fleur. Founders van Interieur design studio est. 2011. Ons bedrijf is 11 jaar geleden ontstaan vanuit onze passie voor interieur design. Als ontwerpers en ondernemers werken we, vol enthousiasme samen met ons team voor de leukste klanten. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe we tot het beste resultaat komen. Onze expertise is het creëren een grote transformatie van jouw interieur door middel van interieuradvies, -ontwerp en begeleiding. We hebben een mooi netwerk van partners. Samen creëer we de mooiste versie van jouw interieur. We houden van een persoonlijke aanpak. Daarom stellen we ons graag aan je voor!

Nicole | Co-Owner

“Ik breng graag tijd door met familie en dierbare vrienden. Ik woon met mijn leuke man en twee puberzonen, Jelle en Thom, in een heerlijke woning in Zeist.

Ultiem geluk zit voor mij enerzijds in kleine dingen. Een ontbijt in de tuin op een lente dag, elke zondag ochtend een uitgebreid ontbijt met mijn drie mannen of met een muziekje aan lekker aan de slag in de keuken voor een heerlijk diner thuis met lieve vrienden. Maar ook een jaarlijkse trip naar het buitenland met mijn vriendinnen uit mijn kinder- en pubertijd maakt mij intens gelukkig. Ik sport graag en veel en doet dit het liefst buiten in de natuur!

Samen met Fleur ben ik vol vertrouwen het avontuur van het ondernemerschap aangegaan. What a ride! Trots waar we nu staan. We hebben een volwassen bedrijf, een fijn team, mooie opdrachten en tevreden opdrachtgevers. Mijn werk is meer dan het ondernemerschap en het ontwerpen van interieurs. Het is ook een vak met heel veel persoonlijk contact, waarin ik goed tot mijn recht kom.

Mijn eigen interieur stijl is tijdloos en rustig met subtiele kleuren en hier en daar een design klassieker. Vaak herkennen onze opdrachtgevers zich ook in deze stijl. Maar met veel plezier ontwerp ik ook kleurrijke interieurs. Wat mij blij maakt is het creëren van een plek waar de opdrachtgever ultiem geluk kan ervaren. Zo’n fijne plek gun ik iedereen!

Bewust het leven leiden, zowel zakelijk als privé is voor mij belangrijk. Dagelijks de geluksmomenten pakken en hier energie uithalen.”

 

Fleur | Co-Owner

“Ik ben trotse moeder van Luc & Tim. In mijn vrije tijd ben ik een bodycombat fanaat, ga ik graag de natuur in en hou ik me dagelijks bezig met persoonlijke ontwikkeling. Borrelen en eten met familie en vrienden vind ik heerlijk!

Als ondernemer en ontwerper word ik graag uitgedaagd. Inspiratie haal ik uit de natuur, mooie winkels, muziek, maar ook uit een lekkere sportles of een goed gesprek. Mijn kracht ligt in het ontwerpen van een tijloos en persoonlijk interieur, dat warmte, eenheid en rust uitstraalt én waar geleefd mag worden. Ik hou ervan om dingen mooier te maken. En krijg veel positieve energie van de blijdschap die ik voel bij onze klanten na de grote transformatie van hun interieur.

Ik ben trots op het mooie bedrijf dat ik samen met Nicole heb gebouwd, op ons team en op het mooie werk dat we de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Ik hou van het persoonlijke aspect van mij vak. De verbinding met ons team en klanten levert iedere werkdag weer mijn zakelijke geluksmoment op. De blije reacties en de dankbaarheid van onze leuke klanten, daar doe ik het voor!

Ik ga voor kwaliteit, oprechtheid en groei. Mijn ambitieniveau is hoog. Een goede lichamelijk en mentale gezondheid is hierbij onmisbaar. Het is mijn fundament. Mijn fijne interieur in eigen huis geeft rust en positieve energie. Het maakt mijn fundament oersterk.”