Nicole & Fleur

Wij zijn Nicole & Fleur. Founders van Interieur design studio est. 2011. Ons bedrijf is 13 jaar geleden ontstaan vanuit onze passie voor interieur design. Als ontwerpers en ondernemers werken we, vol enthousiasme samen met ons team voor de leukste klanten. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe we tot het beste resultaat komen. Onze expertise is het creëren een grote transformatie van jouw interieur door middel van interieuradvies, -ontwerp en begeleiding. We hebben een mooi netwerk van partners. Samen creëer we de mooiste versie van jouw interieur. We houden van een persoonlijke aanpak. Daarom stellen we ons graag aan je voor!

Nicole | Co-Owner

“Ik breng graag tijd door met familie en dierbare vrienden. Ik woon met mijn leuke man en twee puberzonen, Jelle en Thom, in een heerlijke woning in Zeist.

Ultiem geluk zit voor mij enerzijds in kleine dingen. Een ontbijt in de tuin op een lente dag, elke zondag ochtend een uitgebreid ontbijt met mijn drie mannen of met een muziekje aan lekker aan de slag in de keuken voor een heerlijk diner thuis met lieve vrienden. Maar ook een jaarlijkse trip naar het buitenland met mijn vriendinnen uit mijn kinder- en pubertijd maakt mij intens gelukkig. Ik sport graag en veel en doet dit het liefst buiten in de natuur!

Samen met Fleur ben ik vol vertrouwen het avontuur van het ondernemerschap aangegaan. What a ride! Trots waar we nu staan. We hebben een volwassen bedrijf, een fijn team, mooie opdrachten en tevreden opdrachtgevers. Mijn werk is meer dan het ondernemerschap en het ontwerpen van interieurs. Het is ook een vak met heel veel persoonlijk contact, waarin ik goed tot mijn recht kom.

Mijn eigen interieur stijl is tijdloos en rustig met subtiele kleuren en hier en daar een design klassieker. Vaak herkennen onze opdrachtgevers zich ook in deze stijl. Maar met veel plezier ontwerp ik ook kleurrijke interieurs. Wat mij blij maakt is het creëren van een plek waar de opdrachtgever ultiem geluk kan ervaren. Zo’n fijne plek gun ik iedereen!

Bewust het leven leiden, zowel zakelijk als privé is voor mij belangrijk. Dagelijks de geluksmomenten pakken en hier energie uithalen.”

 

Fleur | Co-Owner

“Als ondernemer, ontwerper en als mens word ik graag uitgedaagd. Inspiratie haal ik uit de natuur, mooie winkels, muziek, kunst, maar ook uit een lekkere sportles of een goed gesprek. Mijn kracht ligt in het ontwerpen van een tijdloos en persoonlijk interieur, dat warmte, eenheid en rust uitstraalt én waar geleefd mag worden. Ik hou ervan om dingen mooier te maken.

Ik ben trots op het mooie bedrijf dat ik samen met Nicole heb gebouwd en op het werk dat we de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Ik hou van het persoonlijke aspect van mijn vak. De verbinding met onze opdrachtgevers levert iedere werkdag weer mijn zakelijke geluksmoment op. De blije reacties en de dankbaarheid, daar doe ik het voor! 

Mijn ambitieniveau is hoog. Ik haal graag het maximale uit het leven. Een goede lichamelijk en mentale gezondheid is hierbij van belang. Het is mijn fundament. Mijn eigen interieur draagt hier aan bij. Het geeft mij, mijn kids en m’n vrienden rust en positieve energie. Dit gun ik anderen ook!”