CONTACT
Interieur blogger Janne stelt zich voor!

Leuk, ik mag me aan jullie voorstellen! Mijn naam is Janne en ik heb sinds kort de eer om voor Nicole & Fleur over interieur te bloggen! Twee hartstikke lieve dames die vol ambitie doen wat ze doen en daar super goed in zijn. Ook ik werk als interieurontwerpster met heel veel plezier en zal hier mijn passie voor interieur met jullie delen! Daarnaast heb ik een lifestyle blog over interieur, food & gezondheid en ben ik een tijdje geleden begonnen met het ontwerpen van mijn eigen lampen.

Balanced lampen

Ze heten de ‘Balanced lampen’. Het is een serie van vier verschillende maten geworden. Ze hebben alle vier dezelfde look en feel, alleen een andere afmeting.
Zo heb ik ervoor gezorgd dat ze samen, maar ook individueel een mooi beeld geven.
Ik vind het namelijk erg belangrijk dat de verlichting ook sfeer brengt in het interieur. Een lamp moet naar mijn mening niet alleen functioneel, maar ook esthetisch zijn. Het is een echte sfeermaker in huis! Doordat de ‘Balanced lampen’ in veel kleuren verkrijgbaar zijn, zijn er heel wat mogelijkheden. Ook de fitting en de kabel zijn namelijk in verschillende kleuren leverbaar, zodat iedereen de gewenste lamp kan samenstellen.

Voorstellen Janne 5

Voorstellen Janne 6

Voorstellen Janne 4

Voorstellen Janne 7

Voorstellen Janne 2

Voorstellen Janne 3

Voorstellen Janne 8

Voorstellen Janne 9

Interieur blogger Janne stelt zich voor in woorden

Scandinavische interieurs / snoeptomaatjes / vriend Dennis / heel veel planten / mijn huisje in Den Bosch / gezelligheid / mooie meubels / prachtige kleurenpaletten / paarse Doritos chips met cashewnoten / boks bootcamp (net ontdekt, killing.. maar heerlijk!) / vergrijsde kleuren / mijn familie / uiteten / ontwerpen / strakke, maar sfeervolle interieurs / veel kaarsen

Fijne dag nog allemaal!
Groetjes Janne

Interieur-blogger-janne

handtekening-schrift 

Beelden: Janne Selen – Vormlab Interieurontwerp

Cookies

We gebruiken cookies om om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen