CONTACT
Ikea bank

Nicole & ik zijn altijd met interieur bezig. Wanneer we samen aan het werk zijn is er dan ook altijd wel een moment dat we het over ons eigen interieur hebben. Dat is namelijk nooit klaar. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met het oriënteren voor een nieuwe bank. Een van de banken die me erg aanspreekt is een IKEA bank. Deze bank is deze week ‘my favorite’.

Kivik

Mijn man en ik zijn 5 jaar geleden in ons huidige huis getrokken. Wij hebben toen een mooie, strakke 2,5-zits bank in antraciet gekocht en twee grijze fauteuils. Deze willen we vervangen door een lekkere royale lounge bank met daarbij een fauteuil, een daybed of een hocker. Ik heb een selectie gemaakt van de banken die ik mooi vind. Om mijn blik open te houden, zijn we uitgegaan van verschillende prijsklassen. Een van mijn favorieten was de IKEA bank Kivik. Een stoere, comfortabele modulaire bank. Een bank met een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. Qua formaat past het niet, maar anders was het een serieuze kanshebber geweest!

Interesse in de IKEA bank Kivik? Kijk eens op de site van IKEA. Daar staan ook de belangrijke voordelen voor je op een rijtje:

Zitkussens met een toplaag van memoryfoam; vormen zich exact naar het lichaam en krijgen na gebruik hun vorm weer terug

De zitbank kan worden aangebouwd met een of meer chaise longues; dat wordt vergemakkelijkt door de afneembare armleuningen

Brede en lage armleuningen met extra vulling – te gebruiken als extra zitplaats en als comfortabele neksteun als je op de bank ligt

Makkelijk schoon te houden; de overtrek is machine wasbaar.

handtekening-schrift

Cookies

We gebruiken cookies om om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen